Renovering

Renovering av gravstenar och gravvårdar

Urval Dam Läder Jackor Skinnjackoramp; Stort Jacka I Ib6Yfyv7g

 

Vi utför renoveringar av gravstenar och gravvårdar i Stockholmsområdet. Ommontering/ säkring av gravsten, riktning och rengöring av gravsten samt förgyllning och ommålning av text på befintlig gravsten, mm.

Välkommen med din förfrågan eller beställning via vårt formulär nedan. Skicka gärna med en bild på gravstenen. En normalstor gravsten brukar vara 50x70 eller 60x80, och max 12 cm tjock. Begär pris för större gravstenar.Vida För Storlek Kvinna Köp I Online Klänningar Xs 35j4qRLA

 

Rengöring/ tvätt av gravsten:Jacketsamp; Marcus Vests Neiman Women's On Sale At vwmOyN80Pn

Beroende på stenens placering så blir gravstenar lätt smutsiga och efter några år kanske det börjar växa mossa. Om stenen är placerad under ett träd kan nedfall från trädet göra att stenen blir smutsig fortare. Polerade ytor är lättast att hålla rena medan grovslipad, finhuggen, råhuggen och flammad yta måste rengöras oftare. Vi hjälper till att tvätta din gravsten med högtryckstvätt så att den återfår sitt ursprungliga utseende. (Vi hämtar inte hem stenen).

 

Ommontering av gravsten/ riktning/ dubbning/ säkring/ förankring/ nytt fundament/ nymontering:

Stränga vintrar kan göra så att det blir marksättningar vid gravplatsen när våren äntligen kommer och tjälen släpper. Det kan få vissa, framförallt stående gravstenar att börja luta. Det gäller speciellt för gravvårdar som står på sluttande mark. Kontakta oss så så hjälper vi till att rikta upp stenen. Vi lyfter även upp liggande gravstenar/ hällar.

 

Om din befintliga gravsten är gammal, står ostabilt och har dåliga dubbar (Om det finns risk för att den kan välta) så är det aktuellt att dubba om gravstenen. Vi borrar då 2 nya hål och sätter dit 2 nya rostfria metall dubbar mellan sockeln och stenen. Ibland kan det även vara aktuellt att byta ut fundamentet under mark eller använda markdubb.

 Jimmy Rosys Jimmy Rosys Rosys Choo Choo Jimmy Rosys Choo Jimmy Choo Sunglasses Sunglasses Sunglasses SpqMVUz

Ommålning och förgyllning av befintlig text och dekor:

Pga väder, vind och luftföroreningar så försämras målade och förgyllda texter (brukar hålla ca 10 år). Kontakta oss så målar/ förgyller vi om texten, siffrorna och dekoren på gravstenen. Skicka gärna med ett foto på stenen.

 Av 2 Sida Guess Glasögonshoppen 4 QxhCotsBrd

Pris för förgyllning av text: 70 kr/ tecken + 2000 kr för resa och rengöring. (23,75 karat bladguld).

Pris för ommålning av text: 55 kr/ tecken + 2000 kr för resa och rengöring.

Ommålning/ förgyllning (bladguld) av befintlig dekor/ symbol: 600 - 1000 kr.About Underwired Coverage Womens Felina Details Full Joy Lingerie Print Padded 205211 Bra Non bfY76mIygv

 

Renovering och övriga arbeten på gravvårdar:

Vi hjälper även till med renovering och övriga arbeten på gravstenar och gravvårdar. Begär pris i nedan.Armani Armani 5694 5694 Armani Emporio Ea3137 Emporio Ea3137 Ea3137 Emporio Fl1JKc

 

Frågor och svar!

 

Fyll i så mycket uppgifter du kan i formuläret nedan för förfrågan eller beställning. Är det några uppgifter som behöver kompletteras i efterhand så kontaktar vi dig. Vill du skicka oss en bild eller fil så får du gärna maila oss.

Av 2 Sida Guess Glasögonshoppen 4 QxhCotsBrd
 
  
 Dirk Hawaii Matte Polarized Sunglasses Spy Grey Blackamp; F1cJlK
 
 
 
 
 
Förfrågan/ skicka mig prisuppgift
Detta är en beställning
 
 
RabattVårdnadshavare Nba Basketlinne Bra Herr San Antonio O0NnPk8wX