Renovering

Renovering av gravstenar och gravvårdar

Wrangler Mens Stretch Jeansw12ohp19a About Details Leg Arizona Straight c3R5j4LqA

 

Vi utför renoveringar av gravstenar och gravvårdar i Stockholmsområdet. Ommontering/ säkring av gravsten, riktning och rengöring av gravsten samt förgyllning och ommålning av text på befintlig gravsten, mm.

Välkommen med din förfrågan eller beställning via vårt formulär nedan. Skicka gärna med en bild på gravstenen. En normalstor gravsten brukar vara 50x70 eller 60x80, och max 12 cm tjock. Begär pris för större gravstenar.Adidas Upp Originals® −45Stylight Till HoodiesKöp hdQsxtrC

 

Rengöring/ tvätt av gravsten:Zalando se Superdry Online På HerrkläderKöp yvnmN8wP0O

Beroende på stenens placering så blir gravstenar lätt smutsiga och efter några år kanske det börjar växa mossa. Om stenen är placerad under ett träd kan nedfall från trädet göra att stenen blir smutsig fortare. Polerade ytor är lättast att hålla rena medan grovslipad, finhuggen, råhuggen och flammad yta måste rengöras oftare. Vi hjälper till att tvätta din gravsten med högtryckstvätt så att den återfår sitt ursprungliga utseende. (Vi hämtar inte hem stenen).

 

Ommontering av gravsten/ riktning/ dubbning/ säkring/ förankring/ nytt fundament/ nymontering:

Stränga vintrar kan göra så att det blir marksättningar vid gravplatsen när våren äntligen kommer och tjälen släpper. Det kan få vissa, framförallt stående gravstenar att börja luta. Det gäller speciellt för gravvårdar som står på sluttande mark. Kontakta oss så så hjälper vi till att rikta upp stenen. Vi lyfter även upp liggande gravstenar/ hällar.

 

Om din befintliga gravsten är gammal, står ostabilt och har dåliga dubbar (Om det finns risk för att den kan välta) så är det aktuellt att dubba om gravstenen. Vi borrar då 2 nya hål och sätter dit 2 nya rostfria metall dubbar mellan sockeln och stenen. Ibland kan det även vara aktuellt att byta ut fundamentet under mark eller använda markdubb.

 Priser Blus Damkläder Blouse Jämför På Pricerunner 3RA4jLq5

Ommålning och förgyllning av befintlig text och dekor:

Pga väder, vind och luftföroreningar så försämras målade och förgyllda texter (brukar hålla ca 10 år). Kontakta oss så målar/ förgyller vi om texten, siffrorna och dekoren på gravstenen. Skicka gärna med ett foto på stenen.

 Bomber In Rockstud Valentino Jacket Lyst Pink iOXTkZPu

Pris för förgyllning av text: 70 kr/ tecken + 2000 kr för resa och rengöring. (23,75 karat bladguld).

Pris för ommålning av text: 55 kr/ tecken + 2000 kr för resa och rengöring.

Ommålning/ förgyllning (bladguld) av befintlig dekor/ symbol: 600 - 1000 kr.Cotton Kensington Kensington Gabardine Coat Kensington Coat Trench Cotton Cotton Gabardine Trench Gabardine Nv8wOm0n

 

Renovering och övriga arbeten på gravvårdar:

Vi hjälper även till med renovering och övriga arbeten på gravstenar och gravvårdar. Begär pris i nedan.Mycountryhome Dam Majestic Topp se Fri Filatures Lång 4ALq3R5j

 

Frågor och svar!

 

Fyll i så mycket uppgifter du kan i formuläret nedan för förfrågan eller beställning. Är det några uppgifter som behöver kompletteras i efterhand så kontaktar vi dig. Vill du skicka oss en bild eller fil så får du gärna maila oss.

Bomber In Rockstud Valentino Jacket Lyst Pink iOXTkZPu
 
  
 I Officiell Män Baxter Jeans 2018 Pelle Baggy TKlcuF1J3
 
 
 
 
 
Förfrågan/ skicka mig prisuppgift
Detta är en beställning
 
 
Versace Farfetch Med Jetés Tryck Jeans Gioelleria 51FK3uTlJc