Nya Zeeland har snabbt klättrat sig till toppen av resenärernas skoplistor. Det är trots allt ett av de bästa ställena att resa i år, och en utmärkt plats att fånga södra lamporna.

Det är också den senaste semesterns destination för vad som kanske är en av våra favoritresor trios än: Reese Witherspoon, Mindy Kaling och Oprah Winfrey. Ok, så det är inte riktigt en semester-de är där för att filma sin nya film "A Wrinkle in Time" -men det verkar som om de lyckats hitta tid för att utforska det vackra landet.

Reese Witherspoon och Mindy Kaling meddelade båda detta som sin första resa till Nya Zeeland, som varje skådespelare lade upp Instagrams som håller guideböcker med bildtexter som frågar efterföljare för rekommendationer.

Kaling till och med prepped för sin resa genom att titta på ringenes ringen.

Dress Short In Lyst Milano Botondi Blue oexBdCrW

Kaling och Witherspoon reste tillsammans och delade selfies på asfältet före start och efter landning med en to-do-lista kan vi inte låta bli att älska, "1. Vandra dessa mtns, 2. Snuggla några får, 3. Möt fantastiska Kiwis. "

Och paret slöste inte någon gång innan man utforskade Sydöns fantastiska landskap. De delade vackra bilder av landskapet och bergen, liksom en söt furig vän som de hittade på vägen.

Kolla in deras bilder nedan:

Oprah har varit tyst på sociala medier om resan men publicerade detta förtjusande foto av de tre damerna i firandet av Alla hjärtans dag.

Önskar du kan gå med på det roliga?

Medan vi inte kan komma till Nya Zeeland kan det vara möjligt att vinna en kryssning med Oprah.

Du Kan Rinna Genom En Hajtank I Las Vegas Dress Short In Lyst Milano Botondi Blue oexBdCrW

Om adrenalinpumpande späntturer är din idé om en bra tid, vill du lägga till Las Vegas Golden Nugget Hotel and Casino till din hinklista...